Opinion

Turp per LDK!

Turp per LDK!

Muhamet Kelmendi

Tere kohen pas luftes ishte ne pushtet LDK dhe PDK e kurre nuk e zbardhen asnje rast te vrasjeve te bera dhe tash ngritet ne kembet e prapme LDK dhe bene thirrje per zbardhjen e rasteve!
Zbardhja dhe kapja e autoreve eshte gje shume e mire.
Po kush e ndaloje LDK ne pushtet qe mos bente punen me PDK qe te zbardhen rastet e vrasjeve?
Kush e ndalonte Ibrahim Rugoven qe ishte 6 vite President qe te mos urdheroj zbardhjen e rasteve?
Kush e ndaloje Fatmir Sejdiun si President rreth 5 vite qe te mos merrej me rastet e tilla qeveria?
Kush e ndaloje Skender Hysenin qe ishte 12 vite Minister, ndersa ne legjislacionin e fundit ishte Minister i Puneve te Brendshme, qe kjo ministri te mos merrej me zbardhjen e vrasjeve?
Po kush e ndaloje Isa Mustafen qe ishte Kryeminister qe te mos urdheroj Skender Hysenin dhe Qeverin qe te merrej kjo qeveri me vrasje?
Natyrisht se Qeveria Haradinaj duhet te merret me zbardhjen e te gjitha vrasjeve te bera pas luftes.
Por turpi i LDK-se eshte thirrja, ndersa vete ishin mbi 17 vite me PDK-ne ne pushtet dhe s’ka asnje informacion se cka beri gjate tere kesaj kohe!
Pra thirrja duhet te i behet LDK-se se pse kjo parti kur ishte ne qeveri nuk u morre fare me vrasjet!
Duke i ditur keto te vjene rende, shume rende, kur ndegjon LDK qe bene thirrje!
Populli pyte?
C’fare beri LDK dhe kuptohet edhe PDK per rastet e tilla?
Pse nuk u morren me rastet e tilla dhe ato te zbardhen.
Thjeshte:
Thirrja e LDK-se eshte e karakterit politike dhe se kjo parti fare nuk ka bere dhe as qe po bene per zbardhjen e vrasjeve!
Kjo eshte hipokrizi e udheheqjes se LDK-se.