Mësoni si funksionon ora e brendshme dhe çka do të duhej të bënit në kohë të caktuar të ditës, e çka do të duhej të shmangnit.

Ekspertët konstatojnë që koha e ditës gjithsesi ndikon në shëndetin tone. Për çdo orë kolesterina, shtypja e gjakut, temperatura trupore dhe hormonet kanë nivele të ndryshme, ndërkaq secili nga ata faktorë ndikon në mënyrë të ndryshme në gjendjen tonë mendore, psikike dhe trupore.

Ju zbulojmë kohët kyçe gjatë ditës kur mund të paraqiten gjendjet e caktuara, dhe ju japim edhe këshilla se si të mbroheni.