Për ne

XL-Press eshte portal informativ i cili sjell lajmet me te reja nga vendi, bota, sporti, teknologjia, ekonomia, jeta etj. XL-Press.tv u formua nga nje klub profesionistesh dhe mbeshtetur nga Xhevat Latifi. Brandingun e portalit e krijoi Erzen Arifi.