Shëndetësi

Nëse kemi lëkurë të thatë, kjo maskë është ideale për ju

Ju nevojitet pak mjaltë, banane dhe disa pika limoni për të pasur një lëkurë që ju shkëlqen.

Nëse keni një lëkurë të thatë, atëherë ajo çfarë duhet të bëni është të bashkoni këto tre produkte me njëra- tjetrën në një tas të vogël dhe më pas masën e krijuar ta vendosni në fytyrë.

Lëreni për 10-15 minuta dhe më pas shpëlani fytyrën me ujë të vakët. Maska me mjaltë dhe banane ndihmon në hitradimin e lëkurës suaj dhe në këto ditë të ftohta dimri na besoni; është e domosdoshme.