Sport

 Këta janë kundërshtarët e Kosovës në Ligën e Kombeve!

Kosova i ka mësuar emrat e kundërshtarëve me të cilët do të përballet në Ligën e Kombeve, shkruan zeri.info.

Sapo është hedhur shorti dhe Përfaqësuesja e Kosovës i mësoi emrat e tre kundërshtarëve në grupin 3, Divizioni D.

Në këtë grup, krahas Kosovës do të marrin pjesë edhe Malta, Ishujt Faro dhe Azerbajxhani.