Category - Opinion

Opinion

Kufiri që ndau botën

Kufiri që ndau botën Mirela Oktrova Sa herë që vjen tetori dhe gjermanët festojnë Ditën e Ribashkimit, gjithnjë më kujtohet një prej eksponateve më domethënëse...