Votoni shqiptarin e Kosovës për të fituar WEB Summit 2013

30.08.2013
Votoni shqiptarin e Kosovës për të fituar WEB Summit 2013

Votoni shqiptarin e Kosovës për të fituar WEB Summit 2013


Ridvan Aliu, shqiptari nga Kosova është futur në rundin e fundit në Websummit Dublin, Irland. Ne WEB Summit 2013, si njëra nga garat më të rëndësishme në sferën e teknologjisë informative.

Ridvani, i futur në garën e raundit të fundit të  Websummit Dublin, Irland. Ne WEB Summit 2013 do tw ketë  me shumë se 350 folës, lider me eminent botërorë ne zbulimet te ndryshme siç janë: Google, Cisco, Wordpress, Lego, Paypal ...etc.

“Gara është shumë e fortë dhe votimet, gjegjësisht klikimet në internet në këtë adrese: http://www.websummit.net/competitions/peoples-stage/entries.html#5-670
 do të përcaktojnë fituesin”, ka thënë Aliu.  Ai ka kërkuar mbështetjen për të fituar këtë garë, ngase fitorja e tij do të ishte në të vërtetë një fitore e vendit tonë. “ Tema që do të paraqitem në këtë këtë summit është  \"Gjenerata e ardhshme e Edukimit\", ka thënë Aliu

Ridvani  Aliu, është CEO dhe Themelues i Corporates amerikane EDUonGo, me seli ne Seattle, Washington. Ai është shqiptari i vetmi qe merr pjese ne këtë rund final dhe i duhen votat e bashkë atdhetare. Përkrahje boten shqiptare, përkrahni kreativitetit, përkrahni Ridvanin duket votuar ne këtë link: Andaj kane mbetur edhe 23 ore per ta votuar!

http://www.websummit.net/competitions/peoples-stage/entries.html#5-670
xlpress.tv 

Të tjera