Monday, August 29, 2016

Ekonomi

Bankat qendrore të hutuara

Bankat qendrore të hutuara Guvernatorja e Bankës Federale të SHBA-së Janet Yellen nuk guxon ende që t’i rrisë normat e interesit. Kur i jep dikujt para...

Për 6 muaj për paga u shpenzuan 272 milionë euro

Shpenzimet e buxhetit në paga dhe mëditje janë rritur për 5 për qind më shumë këtë vit se në 2015-ën. Në gjashtë muajt e...
0FansaPëlqeje
23SubscribersPajtohem

Magazina

Bebe Rexha më 9 shtator në Tiranë

Këngëtarja me prejardhje shqiptare, Bebe Rexha, ka njoftuar se më 9 shtator do të performojë në Tiranë. Koncerti i krijueses së hitit “No Broken Hearts”...

Fëmija lind në të njëjtën ditë si prindërit

Caitlin dhe Tom Perkins kanë lindur të dy më 16 gusht 1986. Por më interesant është fakti që edhe fëmija i tyre lindi në...

Shëndetësia

Udhëtimi na bën më të lumtur sesa çdo material tjetër që ekziston

Përse drejtohemi menjëherë tek dyqanet posa t’i kemi disa para në kuletat tona? Me çdo blerje që e bëjmë ndjehemi më të lumtur, por...

Më shumë se gjysma e inteligjencës trashëgohet nga prindërit

Edhe pse arsimi dhe kushtet jetësore të rritjes kanë ndikim të madh në aftësitë mentale, shumica e tyre është e dhënë në gjenet që...